Certificeret kajakkursus IPP2

Certificeret kajakkursus ipp2

To dages begynderkursus i havkajak.

Weekendkurset i havkajak er til dig, der vil lære at ro havkajak på sikker og forsvarlig vis. Vi bygger vores kursister op trin for trin på en sikker og tryg måde.
Det kræver ingen forudsætninger at deltage. Vi udbyder ikke så mange kurser, men til gengæld gør vi det med hjerte og sjæl, så glæd dig til 2 gode dage i havkajak.

Vi afholder kurser på Roskilde Fjord med udgangspunkt fra Roskilde Havn.

Efter kurset modtager du et kursusbevis og et “klippekort” til 2 gratis ture, hvor du selv bestemmer, hvornår du vil gøre brug af havkajakken. Du kan også vælge, at ro med på vores mandags ture, hvor der er en instruktør med.

Vi er det eneste firma, der tilbyder 2 ekstra dage oveni hatten! Og hvorfor gør vi så det? Jo, vi har oplevet alt for mange gange, at folk som har taget et weekendkursus, ikke får rutinen med at ro en havkajak. Jo mere rutine des mere sikker er man i en kajak. Sikkerheden skaber grobund for flere gode oplevelser på vandet, og det ønsker vi at dele med så mange som muligt.

kajakmanden.dk - kajakkursus ipp2 certifikat

Det får du med et weekendkursus

Kajakmanden.dk’s weekendkurser følger Dansk Kano- og Kajakforbunds IPP2-niveau. Det betyder, at du kan blive certificeret kajakroer under International Paddle Pass. Med dit certifikat i hånden kan du leje kajakker i både ind og udland. Derudover er det adgangsgivende i mange kajakklubber.

Ønsker du, udover dit kursusbevis, et IPP2-certifikat, skal du ved afslutning af kurset vise, at du kan redde dig selv og din makker, samt håndtere en havkajak på vandet. Et IPP2-certifikat koster kr. 225.-. Beløbet betales til Dansk Kano- og Kajakforbund via Kajakmanden.dk i forbindelse med udstedelsen.

De instruktører, som er tilknyttet kajakmanden.dk, er håndplukket på baggrund af deres evne til at lære fra sig. De har mere end bare stor erfaring i almindelig motionsroning, weekendture og ekspeditionsture. Så her vil du som kursist være i gode hænder.

På weekendkurset arbejder vi med:

  • Vandtilvænning
  • Ind- og udstigning
  • Roteknik
  • Styretag
  • Søsikkerhed
  • Lavt støttetag
  • Makkerredning
  • Selvredning
  • Teori

Du skal medbringe fornuftigt tøj til dagens vejr. Vi sørger for havkajakker, våddragt, rojakke, redningsvest og det nødvendige sikkerhedsudstyr, samt kildevand under kurset.

Kurset afvikles lørdag fra kl. 9-17 samt søndag fra kl 9-15.
Pris: 2300 kr. (inkl et klikkekort med 2 klip). + 225 kr. til certifikat 

Tilmelding til kajakkursus IPP2 i 2023

IPP2 kurser

KajakManden.dk tilbyder: